کاتالوگ دیجیتال

جستجو در ماشین آلات

خط تولید تمام اتوماتیک انواع کیک لایه دار و رول کیک

شماتیک خط تولید:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

خط کیک اسفنجی به گونه‌ای طراحی شده که اشکال متنوعی از کیک‌های اسفنجی را تولید کند. این خط به گونه‌ای طراحی شده که قابلیت کار سنگین را به شکل 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته دارد؛ جایی که با قرار دادن امکانات زیاد در داخل خط، طیف گسترده‌ای از اشکال و انواع جدید محصولات قابل تولید را امکان‌پذیر می‌کند.

این خط از 3 بخش اصلی تشکیل شده است.

  • میکس و هوادهی + دیپازیتور و دکور زن

این قسمت، بخش بسیار مهمی از فرایند تولید به حساب می‌آید که ابتدا در آن مواد اضافه شده در پریمیکسر به خمیری یکدست تبدیل شده و سپس توسط پمپ برای هوادهی به هموژنیزه کننده منتقل می‌شوند که به تولید یک کیک یکدست، اسفنجی و سبک کمک می‌کند.
میکس کیک اسفنجی درست پس از هوادهی به دیپازیتور منتقل می‌شود که شامل یک مخزن بوده و کار اصلی آن قرار دادن خمیر به شکل ورقی یکدست به روی باند فر تونلی با ضخامت قابل تنظیم، قبل از ورود به فر تونلی است.

در مرحله بعد، قابلیت دکور زدن وجود دارد که می‌تواند طرح زیگزاگ را با رنگ متفاوتی از خمیر ایجاد کند. این بخش مجهز به مخزن دکور زن میکس بوده (قابلیت دیگر این بخش شامل دستگاه گرانول پاش و پودر پاش است) که برای تنوع بیشتر محصولات، قابل اتصال به خط است.

  • فر تونلی قسمت پخت

این قسمت با طول ورودی ایده آل که جهت افزودن قابلیت‌های خلاقانه‌ که باعث تنوع زیاد محصولات در ورودی فر تونلی می‌شود طراحی شده است. ورودی فر تونلی مجهز به سیستم روغن مال بر روی باند است. فر تونلی برای پخت یک ورق کیک اسفنجی بی‌نقص با سیستم گرمایش غیرمستقیم سیکلوترمیک طراحی شده است که در آن هوای گرم از طریق لوله‌های طراحی شده در بالا و پایین باند فر تونلی به گردش درمی‌آید. دمای لوله‌های بالا و پایین به صورت جداگانه قابل تنظیم است. علاوه بر این، دمپرهایی برای هر لوله طراحی شده است تا امکانات بیشتری را جهت کنترل حرارت فراهم کند.

 

  • بخش خنک کننده و میز کار

سیستم دکور زن

سیستم دکور زن

دستگاه دیپازیت مارمالاد

دستگاه دیپازیت مارمالاد

Cake Return Drum

Cake Return Drum

درام برگردان ورق کیک

درام برگردان ورق کیک

سیستم جفت کن و گاید استیل

سیستم جفت کن و گاید استیل

نقاله کیک 3 لایه با گاید هدایت

نقاله کیک 3 لایه با گاید هدایت

سیستم <BR>سوئیس رول

سیستم
سوئیس رول

سیستم<BR>کاتر گیوتین

سیستم
کاتر گیوتین

  • دستگاه‌های قابل اتصال بیشتر بعد از میز کار

  • ماشین آلات و دستگاه‌هایی جهت افزودن به دستگاه برای ایجاد تنوع بیشتر در خط کیک اسفنجی:

پریمیکسر

پریمیکسر

مورد استفاده: جهت میکس مواد اولیه

توربومیکسر

توربومیکسر

مورد استفاده:جهت هوادهی خمیر

میکسر کامپکت

میکسر کامپکت

مورد استفاده:میکس و هوادهی

فر تونلی

فر تونلی

مورد استفاده:جهت پخت محصولات کیک لایه ای و رول کیک

دستگاه دکورزن

دستگاه دکورزن

مورد استفاده:جهت دکورزدن روی خمیر با حرکت زیگزاگ

دیپازیتور کیک

دیپازیتور کیک

مورد استفاده:هدایت ورق خمیر روی باند فر تونلی

سیستم روغن مال

سیستم روغن مال

مورد استفاده:جهت پخش کردن روغن بصورت قطره ای روی باند

بخش خنک کن و میرکار کیک لایه ای

بخش خنک کن و میرکار کیک لایه ای

  • بخش خنک کننده

  • میزکار کیک لایه ای

ظرفیت تولید
وزن محصول
فضای مورد نیاز
برق مصرفی
گاز مصرفی
400-700 کیلوگرم در ساعت
15-300 گرم
52x15 مترمکعب
63 کیلووات
30-40 مترمربع
700-1000 کیلوگرم در ساعت
15-300 گرم
66x15 مترمربع
78 کیلووات
45-60 مترمکعب
1000-1600کیلوگرم در ساعت
15-300 گرم
80x15 متر مربع
100 کیلووات
60-80 مترمکعب