خط روکش شکلات شامل دستگاه روکش شکلات ( اینروبر) برای استفاده های مختلف است که در عرض های متفاوت تولید می شود
این دستگاه با دقت بالا و حداکثر عایق بندی و با توجه به زمان های مختلف خنک سازی مورد نیاز، محصولات را دقت بالا و با حداقل شکلات بصورت کامل پوشش میدهد. این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که دمای استاندارد را برای پوشش مناسب شکلات در مخزن دستگاه بدست آورد
یحچال تونلی: جهت خنک کردن محصولات پس از روکش شکلات و یا بعنوان سیستم تبرید جهت خنک کردن محصولات استفاده می شود. مجهز به کمپرسور، کندانسور و اواپریتور می باشد. دارای ساختار استیل ضدزنگ و با عایق بندی عالی جهت به دست اوردن دمای ایده آل می باشد. قابلیت بدست آورد دمای منفی 10درجه سانتیکراد برای تبرید و خنک کردن محصولات بر اساس کاربرد می باشد. دارای درب های طراحی شده با طول استاندارد که موجب باز و بسته شدن و تمیز کردن آسان و کارایی بالا آن می گردد
مورد استفاده: جهت تهیه شکلات با کیفیت عالی که جهت مغزی برای محصولات و با جهت روکش شکلات برای دستگاه اینروبر استفاده می شود
مورد استفاده: این دستگاه جهت تولید کلوچه و شیرینی مغزدار مورد استفاده قرار میگرد و مجهز به 2 مخزن می باشد
مورد استفاده: این دستگاه جهت تولید پروتئین بار با استفاده از آجیل، میوه های خشک، کنجد و گرانول و... مخلوط با گلوکز و شربت می باشد
مورد استفاده: این دستگاه میتواند طیف گسنرده ای از محصولات را به طور کامل با حداقل میزان شکلات پوشش دهد
دستگاه انروبر می تواند طیف وسیعی از محصولات را به طور کامل با حداقل مقدار شکلات پوشش دهد
ظرفیت تولید
|
وزن محصول
|
فضای مورد نیاز
|
برق مصرفی
|
---|---|---|---|
25000 - 32000 عدد/ساعت
|
10-100 گرم
|
45x8 متر مربع
|
60 کیلووات
|
تماس با ما
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت دانش بنیان صنایع ماشین سازی امیدی می باشد