کاتالوگ دیجیتال

جستجو در ماشین آلات

خط کامل تولید تمام اتوماتیک شوکوپای

نمای شماتیک خط تولید

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

شوکوپای شامل محصولاتی متشکل از کیک دو لایه و گرد است که معمولاً با خامه/ مارشمالو پر می شود و روی آنها با شکلات پوشانده می شود.

بخش های اصلی خط تولید شوکوپای شامل:

  • 1-میکس + هوادهی خمیر و انتقال اتوماتیک مواد مخلوط شده به دیپازیتور

  • 2-دیپازیت کردن محصولات به شکل گرد روی نوار نقاله فر تونلی

  • 3-پخت محصولات دیپازیت شده

  • 4-خنک کردن محصولات پخته شده

  • 6- دیپازیت کرم و مارشمالو

  • 6- سیستم اورلپینگ (روی هم قراردادن کیک ها)

  • 7-سیستم انتقال اتوماتیک محصول

خط کامل ماشین آلات تولید شوکوپلی شامل موارد ذیل می باشد:

پریمیکسر

پریمیکسر

مورد استفاده: جهت میکس مواد اولیه

توربومیکسر

توربومیکسر

مورد استفاده: جهت هوادهی خمیر

کامپکت میکسر

کامپکت میکسر

مورد استفاده: جهت میکس و هوادهی

فر تونلی

فر تونلی

یک سیستم پخت مناسب که جهت پخت دقیق شوکوپای طراحی شده است

نمای جانبی حط تولید شوکوپای

نمای جانبی حط تولید شوکوپای

مورد استفاده: جهت تولید شوکوپای

دیپازیتور شوکوپای

دیپازیتور شوکوپای

مورد استفاده: جهت دیپازیت شوکوپای

روکش شکلات

روکش شکلات

دستگاه روکش شکلات میتواند طیف وسیعی از محصولات را بطور کامل با حداقل میزان مصرف شکلات پوشش دهند

یخچال تونلی

یخچال تونلی

مورد استفاده :جهت خنک کردن محصولات پس از روکش کردن یا استفاده به عنوان یک سیستم حنک کننده برای خنک کردن محصولات

ظرفیت تولید
وزن محصول
فضای مورد نیاز
برق مصرفی
گاز مصرفی
500-300 کیلوگرم/ساعت
20-60 گرم
40x10 مترمربع
50 کیلووات
30-40 مترمکعب
500-700 کیلوگرم/ساعت
20-60 گرم
60x10 مترمربع
60 کیلووات
45-60 مترمکعب
700-1000 کیلوگرم/ساعت
20-60 گرم
70x10 مترمربع
70 کیلووات
60-80 مترمکعب