شوکوپای شامل محصولاتی متشکل از کیک دو لایه و گرد است که معمولاً با خامه/ مارشمالو پر می شود و روی آنها با شکلات پوشانده می شود.
بخش های اصلی خط تولید شوکوپای شامل:
خط کامل ماشین آلات تولید شوکوپلی شامل موارد ذیل می باشد:
مورد استفاده: جهت میکس مواد اولیه
مورد استفاده: جهت هوادهی خمیر
مورد استفاده: جهت میکس و هوادهی
یک سیستم پخت مناسب که جهت پخت دقیق شوکوپای طراحی شده است
مورد استفاده: جهت تولید شوکوپای
مورد استفاده: جهت دیپازیت شوکوپای
دستگاه روکش شکلات میتواند طیف وسیعی از محصولات را بطور کامل با حداقل میزان مصرف شکلات پوشش دهند
مورد استفاده :جهت خنک کردن محصولات پس از روکش کردن یا استفاده به عنوان یک سیستم حنک کننده برای خنک کردن محصولات
ظرفیت تولید
|
وزن محصول
|
فضای مورد نیاز
|
برق مصرفی
|
گاز مصرفی
|
---|---|---|---|---|
500-300 کیلوگرم/ساعت
|
20-60 گرم
|
40x10 مترمربع
|
50 کیلووات
|
30-40 مترمکعب
|
500-700 کیلوگرم/ساعت
|
20-60 گرم
|
60x10 مترمربع
|
60 کیلووات
|
45-60 مترمکعب
|
700-1000 کیلوگرم/ساعت
|
20-60 گرم
|
70x10 مترمربع
|
70 کیلووات
|
60-80 مترمکعب
|
تماس با ما
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت دانش بنیان صنایع ماشین سازی امیدی می باشد